Ortopediniai įtvarai

Specialistų sukurti ortopediniai įtvarai padės atsigauti po traumos ar sunkios operacijos, tiks intensyviai sportuojant ir siekiant apsisaugoti nuo raumenų, sausgyslių, kaulų sužeidimų. Šie įtvarai puikiai tinka ne tik patyrus sveikatos sunkumus, bet ir profilaktikai. Laiku apsisaugojus nuo galimų sužeidimų, išvengiama varginančio ir mėnesius trunkančio gydymo, todėl ši priemonė bus patikima apsauga nuo visų nepageidaujamų šalutinių veiksnių, su kuriais susiduria intensyviai sportuojantys žmonės.

Standartiniai ir individualūs įtvarai

Jeigu prekių asortimente pristatomi standartiniai įtvarai Jums netinka, galite užsisakyti individualius įtvarus, kurie idealiai atitiks kūno sudėjimą ir proporcijas. Tokie specialūs įtvarai dažniausiai gaminami patyrusiems sunkias traumas tais atvejais, kuomet reikalingas specialus gydymas.

Patikima pagalba daugeliu atvejų

Pasirūpinkite savo sveikata įsigydami atitinkamai kūno daliai skirtus ortopedinius įtvarus. Patyrus traumas, siūloma įsigyti ortopedinių įtvarų keliams, nugarai, juosmeniui, rankoms. Šie įtvarai padės atsigauti pažeistai vietai ir stabilizuos sužeidimus, todėl juos dėvėdami vėl jausitės patogiai ir greičiau atsigausite.

Ortopedinius įtvarus pravartu dėvėti susiduriant su šiais atvejais:

  • esant artritui, išvaržoms ar uždegimams;
  • siekiant lengviau išgyventi pooperacinį laikotarpį;
  • patyrus sausgyslių patempimą, sumušimus, kaulų lūžius;
  • intensyvaus fizinio darbo metu, sportuojant.

Esant poreikiui, patyrę konsultantai atsakys į visus svarbiausius klausimus, padės išsirinkti reikiamus įtvarus už gerą kainą.

Jauskitės laisvai nešiodami gydomuosius ir profilaktinius įtvarus. Ortopediniai įtvarai – tai Jūsų sveikatos ir geros savijautos garantas.